Mi folyik itt!?

 2016.08.15. 13:59

Magyarország. Ezzel a szóval már nem azt mondom, hogy egy dicső nemzet, dicső hőseit felelevenítő ország, hanem az elképesztő ostobaságok, korrupciós botrányok, megélhetetlenség, és lehetne sorolni a negatív dolgokat.

 

Pozitívumokról sokat nem igazán lehetne mondani. A politika annyira befolyása alá tette az országot, hogy már a szegény embernek arra sincsen ideje, hogy gondolkodjon. És pont ez a cél. "Amíg nem foglalkozik vele senki, addig azt csinálunk, amit akarunk.." Pontosabban átverik a választókat a honatyák, amivel semmi gond nem lenne, hiszen mindenhol ezt csinálják, kivéve Észak-Koreában, de ebbe most ne menjünk bele. A másik nagyon fontos meghatározó dolog az emberek átalakulásának (főleg fiatalok) a média. Szalonképtelen szavakból összeállított rapp zene, és sorolhatnánk  a hányingerkeltő muzsikákat, amiket a fiatalok esznek, mint a medvecukrot. Sajnos ez Magyarország 2016-ban.  A fesztiválokon lincshangulatban töltik az emberek az időt. Ribanc nők mindenfelé, és mindenki panaszkodik, hogy a mai .lányokat nem becsüli meg senki, Hát kérdem én, mire becsüljenek meg valakit, aki elmegy egy fesztiválra, már a jegyét is rinanckodással szedte össze, és az ott tartózkodása alatt is csak a nemi adottságából ingyen van ott. Nem mindenki ilyen, de gondoljunk csak bele. Mennyire sztereotípia van mostanában kialakulóban, és amúgy is. Vannak dolgok, amiket el kellene felejteni. Rihanna koncert 20000.-ért....14 fokban egy selejt playback-ért!? Azt a pénzt a szüleitek zsebéből rántjátok ki, akik mindent megtesznek értetek, csakhogy jó legyen, És sokszor nem az van, hogy köszönöm szépen, hanem az, hogy "ennyi!?". Hálátlanok a mai fiatalok mindenkivel szemben. Amikor valaki jó tanácsot ad, és az a válasz, hogy "Mi közöd hozzá genyó!?" és hasonló.. A fiúk esetében.. Fiúk...Teszem hozzá, akik lassan olyanok, mint a lányok. Ecsethaj, lógó nadrág, semmi izom, és megy a keménykedés, hogy leverik a másikat, miközben a nagymamám gyakorlatilag fél kézzel kettéhasítaná 86 évesen, El kellene gondolkodni a mai fiataloknak, hogy ez most mire vezet. Mert semmi jót nem ígérek ennek a generációnak. Lusta, semmihez nem értő, lúzerek. Persze vannak kivételek, ezt ki kell emelni. Nincs 40 centis műköröm, nincs ecsethaj, nincs swag, és hasonló finomságok. Nem is ezzel van baj, hanem a viselkedéssel, mert azt hiszik, hogy ez rendben van, pedig nincs.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikittt.blog.hu/api/trackback/id/tr9410411802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása