Miért is vagyunk?

 2013.03.16. 13:14

Mégis mi folyik itt? 

Ebben az országban egyre több az olyan "furcsa" dolog, ami mellett nem lehet el menni szó nélkül. Ez a blog azért jött létre, hogy ellenvéleményt mondjunk, hogy felnyissuk az emberek szemét arra, hogy ne csak nézzenek, hanem lássanak is. Magyarország helyzete egyre aggasztóbb. Mind politikailag, mind pedig társadalmilag. Ebben a blogban összeszedjük, hogy valójában mi is van a dolgok hátterében. Nem tartozunk egy politikai oldalhoz, sem jobbhoz, sem balhoz. Persze, mi tudjuk, hogy most mindenki utálja a Fideszt, az MSZP-t, meg mindegyik pártot, mert Magyarország nemhogy kiemelkedne régi jó híréhez, inkább egyre jobban mennek lefelé, azok a bizonyos mutatók a grafikonokon. 

Megelégeltük azt, hogy egy jó ideje csak etetik a népet. Bedobnak nekünk egy csontot, hagy rágja a nép, közben pedig pár száz áruló eladja a hazánkat. 

Részletesen ki fogjuk dolgozni Magyarország jelenlegi problémáit, a pápaválasztástól egészen Csitárig.


Üdv: A szerk.

Címkék: Magyarország Bemutatkozunk

A bejegyzés trackback címe:

https://mifolyikittt.blog.hu/api/trackback/id/tr195137904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása